domingo, 27 de enero de 2013

BENVINGUTS / Bienvenidos

Hola a tots i totes !!!

Benvinguts a la pàgina Oficial on trobareu tota la informació oficial sobre el LX Campionat d'Espanya de Billar A la Banda (temporada 2012-13), que es disputa al Club Billar Sueca (València), dels 31 de Gener fins el 3 de Febrer.

Espere'm poder colgar la informació el més aviat i actual possible i que us siga d'utilitat per seguir aquest Campionat, on la gran novetat és la Retransmissió per Streaming (en directe per Internet) durant tot el Campionat (podeu vore l'enllaç a les càmeres a la vostra dreta del Pàgina Principal). Vos demanem disculpes si la retransmissió no és de massa qualitat però fem el que podem amb els recursos amb que comptem.

Novament, Benvinguts i que gaudiu d'aquest Campionat !!!! Molta sort als jugadors !!!

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Hola  a todos y todas !!!!

Bienvenidos a la página Oficial en donde encontraréis toda la información oficial sobre el LX Campeonato de España de Billar A la Banda (temporada 2012-13), que se disputa en el Club Billar Sueca (València), del 31 de Enero al 3 de Febrero.

Esperamos poder colgar la información lo más pronto y actual posible, y que os sea de utilidad para seguir este Campeonato, donde la gran novedad es la Retransmisión por Streaming (en directo por Internet) durante todo el Campeonato (podéis ver los enlaces de las cámaras en vuestra derecha de la Página Principal). Os pedimos disculpas si la retransmisión no es de mucha calidad pero hacemos todo lo que podemos con los escasos recursos con que contamos.

Nuevamente, Bienvennidos y que disfrutéis del Campeonato !!! Mucha suerte a los jugadores !!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario